WSPÓŁPRACA

Bayer Crop Science Sp. z o.o.

Al. Jerozolimskie 158,
02-326 Warszawa
tel.: 022 572 35 00
e-mail: bayercropscience@bayercropscience.pl
www.bayercropscience.pl

Du Pont Poland Sp. z o.o.

ul. Powązkowska 44c, 01-797 Warszawa
tel. 022 320 09 00
e-mail: warsaw.reception@pol.dupont.com
www.dupont.com.pl 

 

Lhoist Polska Sp z o.o.

ul. Morawskiego 5,
30-102 Kraków
tel. 012 629 16 00
www.lhoist.pl

Makhteshim-Agan Poland Sp. z o.o.

ul. Jasna 12, 00-013 Warszawa
tel. 022 556 91 32
e-mail: mapol@mapol.it.pl
www.makhteshim-agan.pl

 

OBROL Kulczyński Sp. j.

Kruszewnia, ul. Spółdzielcza 3a,
62-020 Swarzędz
tel. 061 817 30 68
e-mail: biuro@obrol.pl
www.obrol.pl

 

Petroestry Sp. z o.o.

Malczewo 14, 62-242 Jarząbkowo
tel./fax. 061 427 21 32
e-mail: info@petroestry.pl
www.petroestry.pl

Sparks Polska Sp. z o.o.

ul. Modlińska 190, 03-119 Warszawa
tel. 022 510 36 46
e-mail: info@sparks.com.pl
www.sparks.com.pl

Sumi Agro Poland Sp. z o.o.

ul. Bonifraterska 17, 00-203 Warszawa
tel. +48 22 637 32 37
fax: +48 22 637 32 38
www.sumiagro.pl

Zakłady Przemysłu Tłuszczowego Sp. z o.o.

ul. Pilska 8-10, 78-400 Szczecinek,
tel. 094 374 20 23,
e-mail: sekretariat@zpt-szczecinek.pl
www.zpt-szczecinek.pl

 

Syngenta Crop Protection Sp. z o.o.

ul. Powązkowska 44 C, 01-797 Warszawa
tel.: +48 (22) 326 06 01
fax.: +48 (22) 326 06 99
www.syngenta.pl

 

Bank Gospodarki Żywnościowej S.A.

ul. Kasprzaka 10/16
01-211 Warszawa
tel. 22 860 40 00
fax. 22 860 50 00
www.bgz.pl

 

Powszechny Zakład Ubezpieczeń S.A.

Al. Jana Pawła II 24, 00-133 Warszawa
www.pzu.pl

EKOPLON S.A.

Grabki Duże 82, 28-225 Szydłówt
tel. 41 354 51 69, 41 354 52 59
fax. 41 312 10 89
e-mail: ekoplon@ekoplon.pl
www.ekoplon.pl

 

Kontakt

Krajowe Zrzeszenie Producentów
Rzepaku i Roślin Białkowych

ul. Szkolna 2/4 pok. nr 403
00-006 Warszawa
Tel: 022 826 80 07
E-mail: biuro@kzprirb.pl

Kontakt w terenie

Pobierz magazyn

Nr 11/2012

Najnowszy numer gazety “Nasz Rzepak”, pobierz najnowszy numer.

zobacz więcej

Jeżeli chcesz otrzymywać od nas najnowsze artykuły oraz aktualne informacje zapisz się na newsletter.